Χαρτοσακούλες Μεταφοράς (Delivery & Take-away bags)

Χαρτοσακούλες Μεταφοράς (Delivery & Take-away bags)

Μια απο τις μεγαλύτερες προκλήσεις που καλείται ο τομέας τροφίμων να αντιμετωπίσει είναι η ανάγκη για αντικατάσταση των απλών συσκευασιών τροφίμων με πιο οικολογικά υλικά.

Δεν είναι τυχαίο πως πολλοί επιχειρηματικοί κολοσσοί τροφίμων και εστίασης αρχίζουν πλέον και στρέφονται ευρέως στη χρήση υλικών ανακυκλώσιμων και οικολογικών όπως το χαρτί και στην αντικατάσταση παλαιότερων πιο επιβλαβών συσκευασιών.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως έρευνες δείχνουν ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των σκουπιδιών των πόλεων είναι συσκευασίες τροφίμων κάτι που κάνει επιτακτική την ανάγκη για ανακύκλωση και για οικολογικές και βιοδιασπώμενες συσκευασίες που θα βοηθήσουν στην εξοικονόμηση φυσικών πόρων και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Μια απο τις κυριότερες χρήσεις του χαρτιού στην συσκευασία τροφίμων είναι οι χάρτινες τσάντες μεταφοράς (delivery), που χρησιμοποιούνται ευρέως τόσο σε ψητοπωλεία, fast food, snack, ζαχαροπλαστεία, εστιατόρια κλπ κλπ.

Γιατί οι χάρτινες τσάντες μεταφοράς θεωρούνται ώς η πιο αξιόπιστη λύση και από τις πλέον οικολογικες;

● Πρώτα από όλα γιατί οι χαρτοσακούλες είναι απολύτως ασφαλή χωρίς τα τρόφιμα να έρχονται σε επαφή με οποιαδήποτε επιβλαβή ουσία.

● Το χαρτί διασπάται πολύ καλά και έτσι ανακυκλώνεται πολύ εύκολα κάτι που το καθιστά εξαιρετικά οικολογικό.

● Δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον

● Εξοικονομούν φυσικούς πόρους μέσω της ανακύκλωσης, βοηθώντας έτσι στη διατήρηση της βιωσιμότητας του περιβάλλοντος.

● Υπάρχει πολύ μεγάλη ποικιλία σε σχέδια, μεγέθη και χρώματα για να ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη.

Ποιές επιχειρήσεις χρησιμοποιούν συνήθως χάρτινα κουτιά συσκευασίας τροφίμων:

● Delivery

● Ψητοπωλεία

● Αρτοποιεία

● Πιτσαρίες

● Εστιατόρια

Στην Estia Pack, επι πολλά χρόνια επενδύουμε στο να σας παρέχουμε τα καλύτερα υλικά συσκευασίας τροφίμων της αγοράς, με μεγάλη ποικιλία σχεδίων, πάντα απόλυτα σύμφωνες με τις διεθνείς προδιαγραφές ποιότητας, γιατί σεβόμαστε τους πελάτες μας και θέλουμε να σας παρέχουμε την πιο άριστη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών.

Στην Estia Pack επίσης αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και την εκτύπωση οποιουδήποτε logo ή εικόνας επιθυμείτε στις συσκευασίες σας ώστε να έχετε την καλύτερη εταιρική παρουσίαση στους πελάτες σας και αυξημένες πωλήσεις.

Estia Pack, ο προορισμός σας στις συσκευασίες τρoφίμων. Θα μας βρείτε:

Διεύθυνση: 15χλμ Θεσ/κης-Αγ.Βασιλείου (μέσω Πανοράματος) Χορτιάτης Τηλέφωνο: 2310 35.88.35
Email: info@estiapack.gr

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο