Τα 6 είδη συσκευασιών που θα λατρέψουν οι πελάτες σας

Έχετε μια επιχείρηση τροφίμων και καθημερινά έρχεστε σε επαφή με πολλούς πελάτες. Έχετε αναρωτηθεί πότε ποια είναι η αγαπημένη τους συσκευασία και γιατι;

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε 6 είδη συσκευασίας που θα λατρέψουν οι πελάτες σας.

-Ποτήρι καφέ. Γιατί το λατρεύουν οι πελάτες σας; Γιατί κρατάει ζεστό τον αγαπημένο τους καφέ για πολλή ώρα στη δουλειά στο δρόμο, στο γραφείο. Γιατί να το αγαπήσει μια επιχείρηση; Γιατί μπορείτε με ένα ποτήρι καφέ να προβάλλετε παντού το logo και την επωνυμία της επιχείρησής σας.

-Χάρτινες σακούλες ψητοπωλείου. Αγαπημένη συσκευασία των καταναλωτών γιατί το αγαπημένο τους σάντουιτς, πατάτες κλπ συσκευάζεται ξεχωριστά και όμορφα από την υπόλοιπη παραγγελία και αγαπημένη των επιχειρήσεων εστίασης γιατί κρατάει το προϊόν ζεστό και αναλλοίωτο όπως πρέπει.

-Χάρτινα κουτιά ψητοπωλείου, αυτά που οι πελάτες σας περιμένουν με ανυπομονησία γιατί έχουν ζεστό και πεντανόστιμο το φαγητό, ασφαλές και το κυριότερο; Με τα logo της επιχείρησής σας εκτυπωμένα πάνω για να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα και τις πωλησεις σας.

-Χάρτινα κουτιά ζαχαροπλαστείου λατρεμένη συσκευασία που περιέχει τα λατρεμένα σας γλυκά, πολυτέλεια και χρηστικότητα όλα σε μια συσκευασία.

– Χάρτινες σακούλες για όλα σας τα προϊόντα, οικολογική ταυτότητα, λειτουργικότητα και brand awareness σε μια συσκευασία που θα είναι η πιο αντιπροσωπευτική για την επιχείρησή σας.

-Χαρτί περιτυλίγματος τροφίμων οι πελάτες σας το λατρεύουν γιατί πάντα με το χαρτί συσκευάζονται τα αγαπημένα τους τρόφιμα, με ασφάλεια και με την εκτύπωση που επιθυμεί κάθε επιχείρηση.

Η συσκευασία των τροφίμων σας λοιπόν είναι μια πολύ σημαντική υπόθεση και η Estia Pack είναι δίπλα σας για να σας δώσει τις καλύτερες λύσεις σε κάθε σας ανάγκη.

Στην Estia Pack με την πολυετή μας εμπειρία σας παρέχουμε τις καλύτερες συσκευασίες τροφίμων της αγοράς για την επιχείρηση σας, με τα πιο επιλεγμένα υλικά και την εφαρμογή των κορυφαίων προδιαγραφών ποιότητας. Για εσάς που έχετε επιχείρηση εστίασης διαθέτουμε χάρτινα κουτιά για πίτσες, φαγητό ή άρτο, γλυκά, που θα σας επιτρέψουν να μεταφέρετε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια τα προϊόντα σας στους πελάτες σας αφήνοντάς τους απόλυτα ικανοποιημένους και ευχαριστημένους.

Σακούλες πλαστικές και χάρτινες, μικρές και μεγάλες για να βάζετε τα προϊόντα σας είτε είστε εστιατόριο, φούρνος, ζαχαροπλαστείο ή γενικά οποιαδήποτε επιχείρηση τροφίμων και επιπλέον μια πολύ μεγάλη γκάμα από αναλώσιμα έρχεται να καλύψει κάθε σας ανάγκη προσφέροντας σας την υψηλότερη ποιότητα της αγοράς. Όμως στην Estia Pack δέν σταματάμε εδώ. Επειδή η σωστή συσκευασία τροφίμων εκτός από τα σωστά υλικά θα πρέπει να είναι το μέσο με το οποίο η επιχείρηση σας θα μείνει στο μυαλό των καταναλωτών με στόχο να ψωνίσουν από εσάς ξανά και ξανα, σας δίνουμε τη δυνατότητα με τα έμπειρα στελέχη μας να σχεδιάσετε και να εκτυπώσετε στη συσκευασία σας όποιο σχέδιο ή logo θέλετε, στα χρώματα που θέλετε, ώστε να εκτοξεύσετε τις πωλησεις σας στο μέγιστο.

Estia Pack,ο προορισμός σας στα υλικά συσκευασίας και στα είδη συσκευασίας τροφίμων.

Θα μας βρείτε:

Διεύθυνση: 15χλμ Θεσ/κης-Αγ.Βασιλείου (μέσω Πανοράματος) Χορτιάτης Τηλέφωνο: 2310 35.88.35 Email: info@estiapack.gr

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο