Είδη συσκευασίας τροφίμων για ψητοπωλεία, οδηγός επιλογής

Σήμερα θα μιλήσουμε για τα είδη συσκευασίας τροφίμων για εσάς που έχετε ψητοπωλείο και ψάχνετε την καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές.

Στην Estia Pack θέλοντας να παρέχουμε το καλύτερο στους πελάτες μας έχουμε δημιουργήσει μια πλήρη σειρά προϊόντων που εξυπηρετούν κάθε ανάγκη ενός ψητοπωλείου.

Ας τα δούμε μαζί παρακάτω ποιά είναι τα είδη συσκευασίας τροφίμων για ψητοπωλεία.

Χάρτινα κουτιά ψητοπωλείου.

Υψηλής αντοχής σε νερό και θερμοκρασία, απόλυτα ασφαλή με ολες τις κορυφαίες προδιαγραφές ποιότητας ώστε να εξασφαλίζεται πλήρως η ασφάλεια του τροφίμου. Παράλληλα σας δίνεται η δυνατότητα να εκτυπώσετε πάνω όποια εικόνα, χρώμα, σχέδιο επιθυμείτε ώστε να κάνετε τη συσκευασία σας ακόμα πιο ελκυστική.

Χάρτινες σακούλες ψητοπωλείου

για κάθε είδους σάντουιτς, πατάτες, κλπ ώστε να έχετε μια όμορφη συσκευασία και να φτάνει η παραγγελία σας με τον καλύτερο τρόπο στον πελάτη σας.

Χαρτί περιτυλίγματος ψητοπωλείου

με εκτυπωμένη την επωνυμία της επιχείρησης σας για να τυλίγετε με τον καλύτερο τρόπο τα προϊόντα σας και να φτάνει το σήμα της επιχείρησης σας παντού αυξάνοντας το brand awareness σας.

Χάρτινες τσάντες ή πλαστικές τσάντες για το ψητοπωλείο,

στα χρώματα και σχέδια που επιθυμείτε, με εκτυπωμένο το logo σας επάνω, στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με τις κορυφαίες προδιαγραφές ποιότητας.

Η συσκευασία των τροφίμων σας λοιπόν είναι μια πολύ σημαντική υπόθεση και η Estia Pack είναι δίπλα σας για να σας δώσει τις καλύτερες λύσεις σε κάθε σας ανάγκη.

Στην Estia Pack με την πολυετή μας εμπειρία σας παρέχουμε τις καλύτερες συσκευασίες τροφίμων της αγοράς για την επιχείρηση σας, με τα πιο επιλεγμένα υλικά και την εφαρμογή των κορυφαίων προδιαγραφών ποιότητας.

Για εσάς που έχετε επιχείρηση εστίασης διαθέτουμε χάρτινα κουτιά για πίτσες, φαγητό ή άρτο, γλυκά, που θα σας επιτρέψουν να μεταφέρετε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια τα προϊόντα σας στους πελάτες σας αφήνοντάς τους απόλυτα ικανοποιημένους και ευχαριστημένους.

Σακούλες πλαστικές και χάρτινες , μικρές και μεγάλες για να βάζετε τα προϊόντα σας είτε είστε εστιατόριο, φούρνος, ζαχαροπλαστείο ή γενικά οποιαδήποτε επιχείρηση τροφίμων και επιπλέον μια πολύ μεγάλη γκάμα από αναλώσιμα έρχεται να καλύψει κάθε σας ανάγκη προσφέροντας σας την υψηλότερη ποιότητα της αγοράς.

Όμως στην Estia Pack δέν σταματάμε εδώ.

Επειδή η σωστή συσκευασία τροφίμων εκτός από τα σωστά υλικά θα πρέπει να είναι το μέσο με το οποίο η επιχείρηση σας θα μείνει στο μυαλό των καταναλωτών με στόχο να ψωνίσουν από εσάς ξανά και ξανά σας δίνουμε τη δυνατότητα με τα έμπειρα στελέχη μας να σχεδιάσετε και να εκτυπώσετε στη συσκευασία σας όποιο σχέδιο ή logo θέλετε, στα χρώματα που θέλετε, ώστε να εκτοξεύσετε τις πωλήσεις σας στο μέγιστο.

Estia Pack,ο προορισμός σας στα υλικά συσκευασίας και στα είδη συσκευασίας τροφίμων.

Θα μας βρειτε Διεύθυνση: 15χλμ Θεσ/κης-Αγ.Βασιλείου (μέσω Πανοράματος) Χορτιάτης Τηλέφωνο: 2310 35.88.35 Email: info@estiapack.gr

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο