Ποια είναι τα καλύτερα είδη χαρτοσακούλας από την Estia Pack

Αν αναρωτιέστε τι σακούλες να χρησιμοποιήσετε ως συσκευασία στα προϊόντα της επιχείρησης σας η απάντηση είναι ξεκάθαρα χάρτινες.

Γιατί;

Γιατί τα πλεονεκτήματα που θα βρείτε χρησιμοποιώντας τις χάρτινες σακούλες είναι πολλά, όποιο είδος επιχείρησης κι αν έχετε.

Για να δούμε παρακάτω ορισμένα βασικά είδη χάρτινης σακούλας που μπορείτε να επιλέξετε.

Χάρτινες σακούλες για οπωροπωλεία:

Απλές, κλασικές, παραδοσιακές αλλά παράλληλα και μια διαχρονική επιλογή των καταναλωτών. Οι χάρτινες σακούλες για οπωροπαντοπωλεία μπορούν να αντέξουν πολύ εύκολα το βάρος των λαχανικών και των φρούτων, είναι απολύτως ασφαλής για τα τρόφιμα, και διατίθενται σε ποικιλια μεγεθών. Μπορείτε να επιλέξετε είτε τις κλασικές καφέ σακούλες, είτε λευκές χάρτινες όπου εκτυπώνοντας επάνω την επωνυμία σας και το logo σας δημιουργείται μια πολύ όμορφη και αποδοτική διαφήμιση για την επιχείρησή σας.

Χάρτινες σακούλες για αρτοζαχαροπλαστεία:

Μια κλασική, πολυτελής και διαχρονική συσκευασία, αγαπημενη επιλογή των καταναλωτών στα αρτοζαχαροπλαστεία είναι η χάρτινη σακούλα. Μικρές και μεγάλες αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για να συσκευάζεται άρτους, πίτες, γλυκά, και καφέδες. Συνδυάστε το με τα
χρώματα της επιχείρησής σας και δείτε τις πωλήσεις σας να απογειώνονται.

Χάρτινες σακούλες για εστιατόρια:

Εδώ θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από χάρτινες σακούλες, σε διάφορα μεγέθη, με διαφορετική κατασκευή, ιδανικές για να συσκευάσετε ζεστά φαγητά, σνακς, και πολλά πολλά άλλα.

Κι αυτά είναι μόνο μερικά βασικά είδη από τις χάρτινες σακούλες που θα βρείτε διαθέσιμες στην αγορά και θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Και την τεράστια αυτή ποικιλια σας φέρνει η Estia Pack.

Στην Estia Pack με την πολυετή μας εμπειρία σας παρέχουμε τα καλύτερα υλικά και είδη συσκευασίας της αγοράς για την επιχείρηση σας, με τα πιο επιλεγμένα υλικά και την εφαρμογή των κορυφαίων προδιαγραφών ποιότητας.

Για εσάς που έχετε επιχείρηση εστίασης διαθέτουμε χάρτινα κουτιά για πίτσες, φαγητό ή άρτο, γλυκά, που θα σας επιτρέψουν να μεταφέρετε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια τα προϊόντα σας στους πελάτες σας αφήνοντάς τους απόλυτα ικανοποιημένους και ευχαριστημένους.

Σακούλες πλαστικές και χάρτινες τσάντες, μικρές και μεγάλες για να βάζετε τα προϊόντα σας είτε είστε εστιατόριο, φούρνος, ζαχαροπλαστείο ή γενικά οποιαδήποτε επιχείρηση τροφίμων και επιπλέον μια πολύ μεγάλη γκάμα από αναλώσιμα έρχεται να καλύψει κάθε σας ανάγκη προσφέροντας σας την υψηλότερη ποιότητα της αγοράς.

Όμως στην Estia Pack δέν σταματάμε εδώ.

Επειδή η σωστή συσκευασία τροφίμων εκτός από τα σωστά υλικά θα πρέπει να είναι το μέσο με το οποίο η επιχείρηση σας θα μείνει στο μυαλό των καταναλωτών με στόχο να ψωνίσουν από εσάς ξανά και ξανά, σας δίνουμε τη δυνατότητα με τα έμπειρα στελέχη μας να σχεδιάσετε και να εκτυπώσετε στη συσκευασία σας όποιο σχέδιο ή logo θέλετε, στα χρώματα που θέλετε, ώστε να εκτοξεύσετε τις πωλησεις σας στο μέγιστο.

Θα μας βρείτε Διεύθυνση: 15χλμ Θεσ/κης-Αγ.Βασιλείου (μέσω Πανοράματος) Χορτιάτης

Τηλέφωνο: 2310 35.88.35

Email: info@estiapack.gr

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο