Γιατί οι επιχειρήσεις προτιμούν τις χάρτινες τσάντες της Estia Pack

Οι καταναλωτές αγαπούν τις έξυπνες συσκευασίες, αυτές που συνδυάζουν πρωτοτυπία και ποιότητα. Και η Estia Pack έρχεται να σας παρέχει ακριβώς αυτό, κορυφαία ποιότητα, άριστο σχεδιασμό και τη μέγιστη λειτουργικότητα στις συσκευασίες σας.

Γιατί οι επιχειρήσεις επιλέγουν σταθερά εδώ και πολλά χρόνια την Estiapack ως τον καλυτερο συνεργάτη τους στα υλικά και είδη συσκευασίας; Ελάτε να δούμε μαζί τους λόγους.

Είμαστε οι ειδικοί στα υλικά και είδη συσκευασίας.

Πάντα παρέχουμε την κορυφαία ποιότητα υλικών συσκευασίας, όπως χάρτινες σακούλες, χάρτινες τσάντες, χαρτιά περιτυλίγματος και πολλά άλλα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Είμαστε γρήγοροι στο χρόνο παράδοσης των προϊόντων μας.

Στην Estia Pack είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη, στους χρόνους και την ποσότητα παράδοσης που εσείς επιθυμείτε διατηρώντας πάντα την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη.

Στην Estia Pack για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία έχετε σχετικά με τα προϊόντα μας ή την παραγγελία σας πάντα θα υπάρχει κάποιος εξειδικευμένος μας σύμβουλος δίπλα σας για να σας βοηθήσει στην επιλογή και το σχεδιασμό της ιδανικής συσκευασίας για εσάς.

Είμαστε προσηλωμένοι στις οικολογικές συσκευασίες και στην εταιρική υπευθυνότητα που πρέπει να έχει κάθε σύγχρονο brand. Όλες οι χάρτινες συσκευασίες μας είναι πλήρως ανακυκλώσιμες, οικολογικές, και πολύ εύκολα επαναχρησιμοποιούνται χάρη στην άριστη ποιότητα υλικών που χρησιμοποιούμε.

Στην Estia Pack με την πολυετή μας εμπειρία σας παρέχουμε τις καλύτερες συσκευασίες τροφίμων της αγοράς για την επιχείρησή σας, με τα πιο επιλεγμένα υλικά και την εφαρμογή των κορυφαίων προδιαγραφών ποιότητας.

Για εσάς που έχετε επιχείρηση εστίασης διαθέτουμε χάρτινα κουτιά για πίτσες, χαρτοσακούλες για φαγητό ή άρτο και γλυκά, που θα σας επιτρέψουν να μεταφέρετε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια τα προϊόντα σας στους πελάτες σας αφήνοντάς τους απόλυτα ικανοποιημένους και ευχαριστημένους.

Σακούλες χάρτινες και χάρτινες τσάντες, μικρές και μεγάλες για να βάζετε τα προϊόντα σας είτε είστε εστιατόριο, φούρνος, ζαχαροπλαστείο ή γενικά οποιαδήποτε επιχείρηση τροφίμων και επιπλέον μια πολύ μεγάλη γκάμα από αναλώσιμα έρχεται να καλύψει κάθε σας ανάγκη προσφέροντας σας την υψηλότερη ποιότητα της αγοράς.

Όμως στην Estia Pack δέν σταματάμε εδώ.

Επειδή η σωστή συσκευασία τροφίμων εκτός από τα σωστά υλικά θα πρέπει να είναι το μέσο με το οποίο η επιχείρησή σας θα μείνει στο μυαλό των καταναλωτών με στόχο να ψωνίσουν από εσάς ξανά και ξανά, σας δίνουμε τη δυνατότητα με τα έμπειρα στελέχη μας να σχεδιάσετε και να εκτυπώσετε στη συσκευασία σας όποιο σχέδιο ή logo θέλετε, στα χρώματα που θέλετε, ώστε να εκτοξεύσετε τις πωλησεις σας στο μέγιστο.

Θα μας βρείτε Διεύθυνση: 15χλμ Θεσ/κης-Αγ.Βασιλείου (μέσω Πανοράματος) Χορτιάτης

Τηλέφωνο: 2310 35.88.35

Email: info@estiapack.gr

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο