Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ESTIA PACK ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1987, με έδρα το Χορτιάτη Θεσσαλονίκης και έχοντας ως αντικείμενο την παραγωγή και διάθεση ειδών συσκευασίας.

Το μεράκι και η τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού μας είχαν ως αποτέλεσμα την παραγωγή καινοτόμων ειδών συσκευασίας και την δημιουργία μιας άρτιας μονάδας παραγωγής, που με τα χρόνια εξελίσσεται ολοένα και περισσότερο.
Η ESTIA PACK διακρίνεται για την ταχύτητα της, την αξιοπιστία, την ποιότητα αλλά και τις προσιτές τιμές των προϊόντων της. Αποτελεί το βασικό προμηθευτή μερικών από τις μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρείες στον κλάδο τους.

Η Εταιρία έχοντας ως στόχο την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη, προσαρμόζει τα προϊόντα της ανάλογα με τη χρήση και τις συνθήκες κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Εστιάζει τις προσπάθειες της στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών που ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών και συμβάλλουν στην επιτυχία τους. Συνεχώς εργαζόμαστε για την ανάπτυξη και βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών μας, με στόχο την αποτελεσματικότητα, την αποδοτικότητα και την ικανοποίηση του πελάτη.

Η βέλτιστη λύση επιτυγχάνεται με την στενή συνεργασία της εταιρίας με τον πελάτη σε όλα τα επίπεδα, παρέχοντας παράλληλα την δυνατότητα διάθεσης ενός μεγάλου εύρους προϊόντων συσκευασίας, μέσα από την διαρκή ανανέωση της γκάμας των προϊόντων μας τα οποία κατασκευάζονται συνεχώς με νεότερες και βελτιωμένες τεχνολογίες.

Το εύρος των προϊόντων και οι υπηρεσίες μας μαζί με την τεχνογνωσία που διαθέτουμε εξασφαλίζουν την τεχνική αρτιότητα, την ευελιξία και το προσιτό κοστολόγιο, γεγονός που μας καθιστά την πρώτη σας επιλογή.

Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου , όπως:

  • Άριστη ποιότητα εκτύπωσης και υλικών.
  • Δημιουργία μακέτας.
  • Δημιουργία προσχεδίων – δοκιμίων από εξειδικευμένο προσωπικό.
  • Παράδοση στο χώρο σας.

Διαθέτουμε πείρα, μεράκι και τεχνογνωσία
κύρια συστατικά για την επιτυχία σας!