Γιατί να επιλέξετε χάρτινες τσάντες για τα προϊόντα σας

Κάνοντας μια βόλτα στα μαγαζιά θα έχετε παρατηρήσει πως όλο και περισσότεροι είναι οι καταναλωτές που περπατούν κρατώντας χάρτινες τσάντες ή χάρτινες σακούλες με τα ψώνια τους.
Οι λόγοι που πλέον είναι η κύρια επιλογή των καταναλωτών είναι πολλοί,από την οικολογική προσέγγιση μιας και γιατί οι χάρτινες τσάντες είναι πλήρως ανακυκλώσιμες μέχρι την πολυτέλεια που προσδίδουν στο brand σας.

Ας τα δούμε όμως αναλυτικά.

Οι χάρτινες τσάντες είναι πολύ ευνοϊκές για το περιβάλλον.

Οι χάρτινες τσάντες και οι χάρτινες σακούλες αποτελούν μια πλήρως οικολογική πρόταση καθώς δεν χρησιμοποιούνται χημικά στην παραγωγή τους, δεν χρησιμοποιούνται επιβλαβή υλικά, είναι πάρα πολύ ανθεκτικές στην χρήση και το κυριότερο; Μπορούν να ανακυκλωθούν ξανά και ξανά εξοικονομώντας έτσι πολύτιμους πόρους, ενέργεια και μέσα παραγωγής.

Οι χάρτινες τσάντες και σακούλες αποτελούν εξαιρετική διαφήμιση για την επιχείρησή σας.

Πάνω στις χάρτινες τσάντες και χάρτινες σακούλες μπορείτε να εκτυπώσετε ότι θέλετε, το logo σας, την επωνυμία σας, ότι εσείς επιθυμείτε. Σκεφτείτε όταν οι πελάτες σας θα περπατάνε στο δρόμο κρατώντας τις δικές σας χάρτινες τσάντες με τα προϊόντα σας, πόσα μάτια θα δουν το logo και την επωνυμία σας αυξάνοντας έτσι το πελατολόγιο σας!! Και μην ξεχνάτε πως επειδή οι ανθρωποι εμπιστευονται ανθρώπους και οχι brands, τι καλύτερη διαφήμιση υπάρχει για την επιχείρηση σας απο ευχαριστημένους και χαμογελαστούς πελάτες που κρατάνε τσάντες με τα προϊόντα σας.

Οι χάρτινες τσάντες προσθέτουν κύρος στο brand σας.

Κατά κανόνα τα μεγάλα και διάσημα brands χρησιμοποιούν χάρτινες τσάντες για τα προϊόντα τους, και το ίδιο πρέπει να κάνετε και εσείς για να ενισχύσετε ακόμα πιο πολύ το brand awareness της επιχείρησης σας. Η ποικιλία από την οποία μπορείτε να επιλέξετε την τσάντα που ταιριάζει σε εσάς είναι τεράστια οπότε σίγουρα θα βρείτε αυτήν που θα καλύπτει κάθε σας ανάγκη και απαίτηση και θα αντιπροσωπεύει το brand σας.

Οι λόγοι για να επιλέξετε τις χάρτινες τσάντες και σακούλες για την επιχείρηση σας είναι πολλοί , όπως πολλές και οι επιλογές που σας παρέχει μέσα από την μεγάλη ποικιλία της η Estia Pack.

Στην Estia Pack με την πολυετή μας εμπειρία σας παρέχουμε τις καλύτερες συσκευασίες τροφίμων της αγοράς για την επιχείρηση σας, με τα πιο επιλεγμένα υλικά και την εφαρμογή των κορυφαίων προδιαγραφών ποιότητας.

Για εσάς που έχετε επιχείρηση εστίασης διαθέτουμε χάρτινα κουτιά για πίτσες, φαγητό ή άρτο, γλυκά, που θα σας επιτρέψουν να μεταφέρετε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια τα προϊόντα σας στους πελάτες σας αφήνοντάς τους απόλυτα ικανοποιημένους και ευχαριστημένους.

Σακούλες πλαστικές και χάρτινες τσάντες, μικρές και μεγάλες για να βάζετε τα προϊόντα σας είτε είστε εστιατόριο, φούρνος, ζαχαροπλαστείο ή γενικά οποιαδήποτε επιχείρηση τροφίμων και επιπλέον μια πολύ μεγάλη γκάμα από αναλώσιμα έρχεται να καλύψει κάθε σας ανάγκη προσφέροντας σας την υψηλότερη ποιότητα της αγοράς.

Όμως στην Estia Pack δέν σταματάμε εδώ. Επειδή η σωστή συσκευασία τροφίμων εκτός από τα σωστά υλικά συσκευασίας θα πρέπει να είναι το μέσο με το οποίο η επιχείρηση σας θα μείνει στο μυαλό των καταναλωτών με στόχο να ψωνίσουν από εσάς ξανά και ξανα, σας δίνουμε τη δυνατότητα με τα έμπειρα στελέχη μας να σχεδιάσετε και να εκτυπώσετε στη συσκευασία σας όποιο σχέδιο ή logo θέλετε, στα χρώματα που θέλετε, ώστε να εκτοξεύσετε τις πωλησεις σας στο μέγιστο.

Θα μας βρείτε Διεύθυνση: 15χλμ Θεσ/κης-Αγ.Βασιλείου (μέσω Πανοράματος) Χορτιάτης

Τηλέφωνο: 2310 35.88.35

Email: info@estiapack.gr

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο