Οικολογικές συσκευασίες τροφίμων. Γιατί οι καταναλωτές επιβραβεύουν αυτές τις επιχειρήσεις

Καθημερινά αυξάνεται το ποσοστό των καταναλωτών που ενημερώνονται για τα προβλήματα του περιβάλλοντος και σαν αποτέλεσμα αυτού προτιμούν να κάνουν τις αγορές τους από επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα.

Οι επιχειρήσεις προτιμούν σε μεγάλο βαθμό χάρτινες συσκευασίες γιατί είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να δείξουν στους πελάτες τους το οικολογικό προφίλ της εταιρείας και των προϊόντων τους. Επίσης μην ξεχνάμε πως σε μια συσκευασία από χαρτί ή άλλο οικολογικό υλικο, μπορούμε να εκτυπώσουμε επάνω όποια εικόνα θέλουμε κι έτσι το μήνυμα του προϊόντος και της εταιρίας μας να φτάσει παντού και να γίνει συνώνυμο ευχαριστημένων πελατών. Τέλος μην ξεχνάμε πως είναι τέτοια η ποικιλία που υπάρχει, ειδικά σε χάρτινες τσάντες, η ποικιλία σε χρώματα, σχέδια, φινίρισμα κλπ που συν τη δυνατότητα της κατά παραγγελία παραγωγής χάρτινης σακούλας, μια εταιρεία μπορεί να παρέχει στους πελάτες της μια ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία.

Χάρτινες Συσκευασίες Τροφίμων

Αλλά μην ξεχνάμε το εξής. Πλέον οι καταναλωτές έχουν συνδέσει τις χάρτινες συσκευασίες με την ποιότητα και την πολυτέλεια ενος προϊόντος. Γι αυτό για παράδειγμα βλέπουμε τα περισσότερα καταστήματα κλάδων όπως κοσμήματα, αρώματα, βιβλία προϊόντα κλπ χρησιμοποιούν σχεδόν εξ ολοκλήρου χάρτινες σακούλες ή χάρτινα κουτιά συσκευασίας.

Καταλήγοντας λοιπόν, ο συνδυασμός από τη μια της οικολογικής φύσης των χάρτινων συσκευασιών, με την εικόνα ποιότητας, γνησιότητας και πολυτέλειας που παρέχουν, κάνουν τους καταναλωτές να επιβραβεύουν καθημερινά τις επιχειρήσεις που τις χρησιμοποιούν, με αυξημένες πωλήσεις και αυξημένη εταιρική αναγνωρισιμότητα.

Στην EstiaPack με την πολυετή μας εμπειρία σας παρέχουμε τις καλύτερες συσκευασίες τροφίμων της αγοράς για την επιχείρηση σας, με τα πιο επιλεγμένα υλικά και την εφαρμογή των κορυφαίων προδιαγραφών ποιότητας. Για εσάς που έχετε επιχείρηση εστίασης διαθέτουμε χάρτινα κουτιά για πίτσες, φαγητό ή άρτο, γλυκά, που θα σας επιτρέψουν να μεταφέρετε εύκολα ,γρήγορα και με ασφάλεια τα προϊόντα σας στους πελάτες σας αφήνοντάς τους απόλυτα ικανοποιημένους και ευχαριστημένους.

Σακούλες πλαστικές και χάρτινες, μικρές και μεγάλες για να βάζετε τα προϊόντα σας είτε είστε εστιατόριο, φούρνος, ζαχαροπλαστείο ή γενικά οποιαδήποτε επιχείρηση τροφίμων και επιπλέον μια πολύ μεγάλη γκάμα από αναλώσιμα έρχεται να καλύψει κάθε σας ανάγκη προσφέροντας σας την υψηλότερη ποιότητα της αγοράς.

Όμως στην EstiaPack δέν σταματάμε εδώ. Επειδή η σωστή συσκευασία τροφίμων εκτός από τα σωστά υλικά θα πρέπει να είναι το μέσο με το οποίο η επιχείρηση σας θα μείνει στο μυαλό των καταναλωτών με στόχο να ψωνίσουν από εσάς ξανά και ξανά σας δίνουμε τη δυνατότητα με τα έμπειρα στελέχη μας να σχεδιάσετε και να εκτυπώσετε στη συσκευασία σας όποιο σχέδιο ή logo θέλετε, στα χρώματα που θέλετε, ώστε να εκτοξεύσετε τις πωλήσεις σας στο μέγιστο.

EstiaPack,ο προορισμός σας στα υλικά συσκευασίας τροφίμων.

Θα μας βρείτε:

Διεύθυνση: 15χλμ Θεσ/κης-Αγ.Βασιλείου (μέσω Πανοράματος) Χορτιάτης

Τηλέφωνο: 2310 35.88.35 Email: info@estiapack.gr

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο