Πλαστικές τσάντες: Τα κυριότερα πλεονεκτήματά τους

Ετησίως πάνω από 500 δις πλαστικές τσάντες καταναλώνονται από επιχειρήσεις όλων των κατηγοριών εμπορικές και όχι μόνο γιατί συγκεντρώνουν ορισμένα πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα για επιχειρήσεις και καταναλωτές.

Ας δούμε παρακάτω μερικά από αυτά πλεονεκτήματα που έχουν οι πλαστικές τσάντες.

Μια πλαστική τσάντα:

-Είναι πολύ καλή για το branding. Μπορείτε πολύ εύκολα να εκτυπώσετε την επωνυμία σας, το logo σας και οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε, κάτι που σας βολεύει γιατί έτσι μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή όποτε θέλετε.

-Κοστίζει πολύ λιγότερο από οποιαδήποτε άλλη συσκευασία και αποτελεί μια πολύ οικονομική επιλογή.

-Είναι πολύ εύκολες στη χρήση, στο άνοιγμα και τη συσκευασία, τόσο για τον πελάτη όσο και για τον υπάλληλο της επιχείρησής σας.

-Μια σακούλα έχει 40% λιγότερο κόστος παραγωγής τόσο σε χρήμα όσο και σε ενέργεια.

-Διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα αναλλοίωτες και είναι πολύ εύκολες στην αποθήκευση στο κατάστημά σας.

Αναμφισβήτητα είναι μια πολύ εύκολη, οικονομική και με μεγάλη ποικιλία μεγεθών και σχεδίων συσκευασία που θα συνεχίσει για πολυ καιρό να κερδίζει την προτίμηση καταναλωτών και επιχειρήσεων.

Στην Estia Pack με την πολυετή μας εμπειρία σας παρέχουμε τις καλύτερες συσκευασίες τροφίμων της αγοράς για την επιχείρηση σας, με τα πιο επιλεγμένα υλικά και την εφαρμογή των κορυφαίων προδιαγραφών ποιότητας.

Για εσάς που έχετε επιχείρηση εστίασης διαθέτουμε χάρτινα κουτιά για πίτσες, φαγητό ή άρτο, γλυκά, που θα σας επιτρέψουν να μεταφέρετε εύκολα ,γρήγορα και με ασφάλεια τα προϊόντα σας στους πελάτες σας αφήνοντάς τους απόλυτα ικανοποιημένους και ευχαριστημένους.

Σακούλες πλαστικές και χάρτινες , μικρές και μεγάλες για να βάζετε τα προϊόντα σας είτε είστε εστιατόριο, φούρνος, ζαχαροπλαστείο ή γενικά οποιαδήποτε επιχείρηση τροφίμων και επιπλέον μια πολύ μεγάλη γκάμα από αναλώσιμα έρχεται να καλύψει κάθε σας ανάγκη προσφέροντας σας την υψηλότερη ποιότητα της αγοράς.

Όμως στην Estia Pack δέν σταματάμε εδώ. Επειδή η σωστή συσκευασία τροφίμων εκτός από τα σωστά υλικά θα πρέπει να είναι το μέσο με το οποίο η επιχείρηση σας θα μείνει στο μυαλό των καταναλωτών με στόχο να ψωνίσουν από εσάς ξανά και ξανά, σας δίνουμε τη δυνατότητα με τα έμπειρα στελέχη μας να σχεδιάσετε και να εκτυπώσετε στη συσκευασία σας όποιο σχέδιο ή logo θέλετε, στα χρώματα που θέλετε, ώστε να εκτοξεύσετε τις πωλήσεις σας στο μέγιστο.

Estia Pack,ο προορισμός σας στα υλικά συσκευασίας και είδη συσκευασἰας τροφίμων.

Θα μας βρείτε:

Διεύθυνση: 15χλμ Θεσ/κης-Αγ.Βασιλείου (μέσω Πανοράματος) Χορτιάτης

Τηλέφωνο: 2310 35.88.35 Email: info@estiapack.gr

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο