Δείτε πόσο σημαντική είναι η σωστή συσκευασία για τα τρόφιμα

Η συσκευασία ενός τροφίμου είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα μέσο να διατηρούμε ή να μεταφέρουμε τις τροφές μας. Η σωστή συσκευασία κρατά τα τρόφιμα ή τα φαγητά μας ασφαλη, φρέσκα, με όλα τους τα θρεπτικά στοιχεία και εξασφαλίζει για μια επιχείρηση εστίασης ότι το τρόφιμο θα φτάσει στον τελικό καταναλωτή με ασφάλεια, γρήγορα και στη θερμοκρασία που πρέπει.

Γιατί τι πιο όμορφο από το να παραγγέλνεις φαγητό ή καφέ για σένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα και μέσα σε λίγη ώρα να φτάνει στην πόρτα σου όμορφα συσκευασμένο, ασφαλή, με όλα τα θρεπτικά του στοιχεία, και ζεστό;

Πόσο ωραίο είναι όταν πάμε να ψωνίσουμε ψωμί ή γλυκά για φίλους και οικογένεια, και μας τα συσκευάζουν σε όμορφα κουτιά ζαχαροπλαστείου φτιαγμένα από τα πιο ασφαλή υλικά ή σε τσάντες πλαστικές ή χάρτινες που κάνουν τους αγαπημένους μας να ανυπομονούν να τις ανοίξουν;

Ακόμα, ίσως πολύ πιο σημαντικό, είναι ότι η σωστή συσκευασία τροφιμων εξασφαλίζει ότι ο καταναλωτής δεν θα έρθει σε επαφή με χρωστικές ή χημικές ουσίες που μπορεί να ναι επιβλαβείς. Αυτό ακριβώς συμβαδίζει και με την τάση των καταναλωτών που αρχίζει και εδραιώνεται με ραγδαίους ρυθμούς για χρήση πιο οικολογικών συσκευασιών τροφίμων. Η ποιοτητα των υλικών και η εφαρμογή των κανόνων του θεσμικού πλαισίου που προβλέπει την ορθή παραγωγή συσκευασιών διασφαλίζουν την ασφάλεια που απαιτείται για να είναι ο καταναλωτής απόλυτα βέβαιος πως τα τροφιμα του δεν έρχονται σε επαφή με επιβλαβείς ουσίες.

Στην Estiapack με την πολυετή μας εμπειρία σας παρέχουμε τις καλύτερες συσκευασίες τροφίμων της αγοράς για την επιχείρηση σας, με τα πιο επιλεγμένα υλικά και την εφαρμογή των κορυφαίων προδιαγραφών ποιότητας.

Για εσάς που έχετε επιχείρηση εστίασης διαθέτουμε χάρτινα κουτιά για πίτσες, φαγητό ή άρτο, γλυκά, που θα σας επιτρέψουν να μεταφέρετε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια τα προϊόντα σας στους πελάτες σας αφήνοντάς τους απόλυτα ικανοποιημένους και ευχαριστημένους.

Σακούλες πλαστικές και χάρτινες, μικρές και μεγάλες για να βάζετε τα προϊόντα σας είτε είστε εστιατόριο, φούρνος, ζαχαροπλαστείο ή γενικά οποιαδήποτε επιχείρηση τροφίμων και επιπλέον μια πολύ μεγάλη γκάμα από αναλώσιμα έρχεται να καλύψει κάθε σας ανάγκη προσφέροντας σας την υψηλότερη ποιότητα της αγοράς.

Όμως στην Estia Pack δέν σταματάμε εδώ. Επειδή η σωστή συσκευασία τροφίμων εκτός από τα σωστά υλικά θα πρέπει να είναι το μέσο με το οποίο η επιχείρηση σας θα μείνει στο μυαλό των καταναλωτών με στόχο να ψωνίσουν από εσάς ξανά και ξανά, σας δίνουμε τη δυνατότητα με τα έμπειρα στελέχη μας να σχεδιάσετε και να εκτυπώσετε στη συσκευασία σας όποιο σχέδιο ή logo θέλετε, στα χρώματα που θέλετε, ώστε να εκτοξεύσετε τις πωλησεις σας στο μέγιστο.

Estia Pack, ο προορισμός σας στα υλικά συσκευασίας και είδη συσκευασίας τροφίμων.

Θα μας βρείτε:

Διεύθυνση: 15χλμ Θεσ/κης-Αγ.Βασιλείου (μέσω Πανοράματος) Χορτιάτης

Τηλέφωνο: 2310 35.88.35 Email: info@estiapack.gr

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο