Συσκευασία και brand awareness: Πως θα αυξήσετε την εταιρική σας αναγνωρισιμότητα

Πίσω από την τελική συσκευασία του προϊόντος, το σχεδιασμό της, την τελική επιλογή της κρύβεται μια ολόκληρη φιλοσοφία. Μια συσκευασία σημαίνει πολλά γιατί στην ουσία αποτελεί την βιτρίνα και είναι κομμάτι της ταυτότητας της επιχείρησής σας.

Αρχικά το υλικό της συσκευασίας που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι ανθεκτικό στη χρήση και στον καιρό, ακριβώς για να αντιπροσωπεύει την προσήλωση της επιχείρησης στην ποιότητα και τη λεπτομέρεια, αυτά ακριβώς τα στοιχειά που ξεχωρίζουν και τα κορυφαία προϊόντα όπως τα δικά σας.

Μαζί με αυτό, η συσκευασία σας θα πρέπει να έχει τα στοιχεία της εταιρικής σας ταυτότητας, τα χρώματα, τα σχήματα, τις εικόνες που θέλετε να περάσετε και να μείνουν στο μυαλό των πελατών σας. Κι αυτό γιατί μια συσκευασία που θα αγαπήσουν οι πελάτες σας θα τους κάνει την επόμενη φορά που θα χρειαστούν ένα αγαθό ίδιο με αυτά που εσείς προσφέρετε, να είστε η πρώτη τους επιλογή.

Η τελική συσκευασία των προϊόντων σας σε συνδυασμό με την ποιότητα των προϊόντων σας θα σας προσφέρουν ένα συνδυασμό δυναμικό που θα σας εξασφαλίσει αυξημένες πωλήσεις και αναγνωρισιμότητα. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις.

Η συσκευασία των τροφίμων σας λοιπόν είναι μια πολύ σημαντική υπόθεση και η Estia Pack είναι δίπλα σας για να σας δώσει τις καλύτερες λύσεις σε κάθε σας ανάγκη.

Στην Estia Pack με την πολυετή μας εμπειρία σας παρέχουμε τις καλύτερες συσκευασίες τροφίμων της αγοράς για την επιχείρησή σας, με τα πιο επιλεγμένα υλικά και την εφαρμογή των κορυφαίων προδιαγραφών ποιότητας. Για εσάς που έχετε επιχείρηση εστίασης διαθέτουμε χάρτινα κουτιά για πίτσες, φαγητό ή άρτο, γλυκά, που θα σας επιτρέψουν να μεταφέρετε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια τα προϊόντα σας στους πελάτες σας αφήνοντάς τους απόλυτα ικανοποιημένους και ευχαριστημένους.

Χαρτοσακούλες και χαρτιά περιτυλίγματος, πλαστικές τσάντες και χάρτινες τσάντες μικρές και μεγάλες για να βάζετε τα προϊόντα σας είτε είστε εστιατόριο, φούρνος, ζαχαροπλαστείο ή γενικά οποιαδήποτε επιχείρηση τροφίμων και επιπλέον μια πολύ μεγάλη γκάμα από αναλώσιμα έρχεται να καλύψει κάθε σας ανάγκη προσφέροντας σας την υψηλότερη ποιότητα της αγοράς.

Όμως στην Estia pack δέν σταματάμε εδώ.

Επειδή η σωστή συσκευασία τροφίμων εκτός από τα σωστά υλικά θα πρέπει να είναι το μέσο με το οποίο η επιχείρηση σας θα μείνει στο μυαλό των καταναλωτών με στόχο να ψωνίσουν από εσάς ξανά και ξανά, σας δίνουμε τη δυνατότητα με τα έμπειρα στελέχη μας να σχεδιάσετε και να εκτυπώσετε στη συσκευασία σας όποιο σχέδιο ή logo θέλετε,στα χρώματα που θέλετε, ώστε να εκτοξεύσετε τις πωλήσεις σας στο μέγιστο.

Estia Pack, ο προορισμός σας στις συσκευασίες τροφίμων.

Θα μας βρείτε:
Διεύθυνση: 15χλμ Θεσ/κης-Αγ.Βασιλείου (μέσω Πανοράματος) Χορτιάτης
Τηλέφωνο: 2310 35.88.35 Email: info@estiapack.gr

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο