Πως η δική σας συσκευασία τροφίμων θα εκτοξεύσει τις πωλήσεις σας

Με το πέρασμα του χρόνου οι καταναλωτές γίνονται όλο και πιο απαιτητικοί και αφιερώνουν όλο και λιγότερο χρόνο για την επιλογή των προϊόντων που θα αγοράσουν. Πολύ μεγάλο ρόλο σε αυτή την επιλογή παίζει και η συσκευασία.

Η συσκευασία έχει τη δική της αυτόνομη δυναμική και αποτελεί κομμάτι της ταυτότητας του προϊόντος και της εταιρείας σας, και είναι πάρα πολλές οι φορές που η σωστή και όμορφη συσκευασία έχει συμβάλει τα μέγιστα στη ραγδαία αύξηση των πωλήσεων ενός προϊόντος και της εταιρικής αναγνωρισιμότητας.

Πώς όμως θα δημιουργήσετε μια επιτυχημένη συσκευασία για τα προϊόντα σας που θα εκτοξεύσει τις πωλήσεις σας;

Πρώτα απ όλα ξεκινήστε με το τι αρέσει στους καταναλωτές σας, άλλωστε σε αυτούς απευθύνεστε. Τι χρώματα προτιμούν, τι είδος συσκευασίας, τι υλικό, με τη μορφή photo ή logo κλπ. Αυτό θα σας δώσει μια καθαρή εικόνα του τι συσκευασία πρέπει να κάνετε για να έχετε αυξημένες πωλήσεις.

Στη συνέχεια κάντε μια ανάλυση του ανταγωνισμού σας και δείτε τί συσκευασίες χρησιμοποιούν οι ανταγωνιστές σας; Τι υλικό, ποιότητα, μέγεθος;Τι logo, photo, εικόνες έχουν; Και το κυριότερο; Ποιό είναι το δικό τους storytelling?

Μετά σκεφτείτε εσάς. Ποιοί είστε, τι κάνετε, τι πουλάτε, τί προσφέρει το προϊόν σας; Η συσκευασία σας είναι το πρώτο πράγμα που βλέπει ο πελάτης σας. Το πρώτο πράγμα με το οποίο έρχεται σε επαφή. Τι συναισθήματα θέλετε να του προκαλεσετε; Χαρα; Προσμονή;  Ανυπομονησία να ανοίξει τη συσκευασία;

Κάθε τι από το άλφα ώς το ωμέγα αποτελεί ένα κομμάτι της διαδικασίας πώλησης. Όσο πιο επιτυχημένη είναι η συσκευασία σας, όσο πιο έντονα και όμορφα συναισθήματα προκαλεί, γιατί μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, τόσο πιο πολλές πωλήσεις θα έχετε.

Στην Estia Pack με την πολυετή μας εμπειρία σας παρέχουμε τις καλύτερες συσκευασίες τροφίμων της αγοράς για την επιχείρηση σας, με τα πιο επιλεγμένα υλικά και την εφαρμογή των κορυφαίων προδιαγραφών ποιότητας. Για εσάς που έχετε επιχείρηση εστίασης διαθέτουμε χάρτινα κουτιά για πίτσες, φαγητό ή άρτο, γλυκά, που θα σας επιτρέψουν να μεταφέρετε εύκολα , γρήγορα και με ασφάλεια τα προϊόντα σας στους πελάτες σας αφήνοντάς τους απόλυτα ικανοποιημένους και ευχαριστημένους.

Σακούλες πλαστικές και χάρτινες ,μικρές και μεγάλες για να βάζετε τα προϊόντα σας είτε είστε εστιατόριο, φούρνος, ζαχαροπλαστείο ή γενικά οποιαδήποτε επιχείρηση τροφίμων και επιπλέον μια πολύ μεγάλη γκάμα από αναλώσιμα έρχεται να καλύψει κάθε σας ανάγκη προσφέροντας σας την υψηλότερη ποιότητα της αγοράς.

Όμως στην Estia Pack δέν σταματάμε εδώ. Επειδή η σωστή συσκευασία τροφίμων εκτός από τα σωστά υλικά θα πρέπει να είναι το μέσο με το οποίο η επιχείρηση σας θα μείνει στο μυαλό των καταναλωτών με στόχο να ψωνίσουν από εσάς ξανά και ξανα, σας δίνουμε τη δυνατότητα με τα έμπειρα στελέχη μας να σχεδιάσετε και να εκτυπώσετε στη συσκευασία σας όποιο σχέδιο ή logo θέλετε, στα χρώματα που θέλετε, ώστε να εκτοξεύσετε τις πωλησεις σας στο μέγιστο.

Estia Pack,ο προορισμός σας στα υλικά συσκευασίας και είδη συσκευασίες τροφίμων.

Θα μας βρείτε:

Διεύθυνση: 15χλμ Θεσ/κης-Αγ.Βασιλείου (μέσω Πανοράματος) Χορτιάτης Τηλέφωνο: 2310 35.88.35 Email: info@estiapack.gr

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο