Χάρτινα κουτιά ψητοπωλείου με την εγγύηση της Estia Pack

Σε όποιο μέρος της Ελλάδας ή του εξωτερικού κι αν βρεθείτε, τα χάρτινα κουτιά ψητοπωλείου είναι η πιο διαδεδομένη συσκευασία που θα συναντήσετε σε εστιατόρια καθώς συγκεντρώνουν πολλαπλά οφέλη για την επιχείρηση σας.

Με ιδιαίτερα ανθεκτικά υλικά υψηλής αντοχής σε νερό και θερμοκρασία σας εγγυώνται ότι είναι απολύτως ασφαλή για τον καταναλωτή και διατηρούν αναλλοίωτη την φρεσκάδα και τη γεύση των προϊόντων σας. Εύκολα αποθηκεύσιμα, λειτουργικά και πολύ εύκολα στη χρήση τους, τονίζουν ιδιαιτερα το οικολογικό προφίλ της επιχείρησης σας καθώς είναι πλήρως ανακυκλώσιμες συσκευασίες κι έτσι συνδυάζετε λειτουργικότητα και εταιρική υπευθυνότητα κάτι που αγαπούν και προτιμούν οι καταναλωτές.

Η συσκευασία των τροφίμων σας και ειδικότερα τα χάρτινα κουτιά ψητοπωλείου λοιπόν είναι μια πολύ σημαντική υπόθεση και η Estia Pack είναι δίπλα σας για να σας δώσει τις καλύτερες λύσεις σε κάθε σας ανάγκη.

Στην Estia Pack με την πολυετή μας εμπειρία σας παρέχουμε τις καλύτερες συσκευασίες τροφίμων της αγοράς για την επιχείρηση σας, με τα πιο επιλεγμένα υλικά και την εφαρμογή των κορυφαίων προδιαγραφών ποιότητας.

Για εσάς που έχετε επιχείρηση εστίασης διαθέτουμε χάρτινα κουτιά για πίτσες, φαγητό ή άρτο, γλυκά, που θα σας επιτρέψουν να μεταφέρετε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια τα προϊόντα σας στους πελάτες σας αφήνοντάς τους απόλυτα ικανοποιημένους και ευχαριστημένους.

Σακούλες πλαστικές και χάρτινες τσάντες, μικρές και μεγάλες για να βάζετε τα προϊόντα σας είτε είστε εστιατόριο, φούρνος, ζαχαροπλαστείο ή γενικά οποιαδήποτε επιχείρηση τροφίμων και επιπλέον μια πολύ μεγάλη γκάμα από αναλώσιμα έρχεται να καλύψει κάθε σας ανάγκη προσφέροντας σας την υψηλότερη ποιότητα της αγοράς.

Όμως στην Estia Pack δέν σταματάμε εδώ.

Επειδή η σωστή συσκευασία τροφίμων εκτός από τα σωστά υλικά θα πρέπει να είναι το μέσο με το οποίο η επιχείρηση σας θα μείνει στο μυαλό των καταναλωτών με στόχο να ψωνίσουν από εσάς ξανά και ξανα, σας δίνουμε τη δυνατότητα με τα έμπειρα στελέχη μας να σχεδιάσετε και να εκτυπώσετε στη συσκευασία σας όποιο σχέδιο ή logo θέλετε, στα χρώματα που θέλετε, ώστε να εκτοξεύσετε τις πωλησεις σας στο μέγιστο.

Estia Pack,ο προορισμός σας στα χάρτινα κουτιά ψητοπωλείου.

Θα μας βρείτε Διεύθυνση: 15χλμ Θεσ/κης-Αγ.Βασιλείου (μέσω Πανοράματος) Χορτιάτης Τηλέφωνο: 2310 35.88.35 Email: info@estiapack.gr

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο