Χάρτινα σουπλά, η απόλυτη καινοτομία για επιχειρήσεις εστίασης

Χάρτινα σουπλά, η απόλυτη καινοτομία για επιχειρήσεις εστίασης

Ο τομέας της εστίασης είναι από τους πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενους, και καθημερινά οι επιχειρήσεις εστίασης καλούνται να εξυπηρετήσουν άμεσα χιλιάδες καταναλωτές. Για να γίνει αυτό κάθε επιχείρηση θα πρέπει να αποφύγει κοστοβόρα αναλώσιμα υλικά με χρονοβόρα καθημερινή συντήρηση, όπως πχ το πλύσιμο των τραπεζομάντηλων.

Εδώ ακριβώς έρχονται να δώσουν την λύση τα χάρτινα σουπλά της Estia pack.

Με τα χάρτινα σουπλά θα μπορείτε να σερβίρετε άφοβα τους πελάτες σας, χωρίς να ανησυχείτε αν λερωθούν τα τραπεζομάντηλα των τραπεζιών σας. Είναι οικονομικά, μπορείτε να εκτυπώσετε όποιο σχέδιο εσείς επιθυμείτε και σας γλιτώνουν καθημερινό κόπο και χρόνο, που θα απαιτούσε κάποιο άλλο υλικό που τυχόν θα χρησιμοποιούσατε.

Στην Estia Pack με την πολυετή μας εμπειρία σας παρέχουμε τις καλύτερες συσκευασίες τροφίμων της αγοράς για την επιχείρησή σας, με τα πιο επιλεγμένα υλικά και την εφαρμογή των κορυφαίων προδιαγραφών ποιότητας.

Για εσάς που έχετε επιχείρηση εστίασης διαθέτουμε χάρτινα κουτιά για πίτσες, φαγητό ή άρτο, γλυκά, που θα σας επιτρέψουν να μεταφέρετε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια τα προϊόντα σας στους πελάτες σας αφήνοντάς τους απόλυτα ικανοποιημένους και ευχαριστημένους.

χάρτινες τσάντες, μικρές και μεγάλες για να βάζετε τα προϊόντα σας είτε είστε εστιατόριο, φούρνος, ζαχαροπλαστείο ή γενικά οποιαδήποτε επιχείρηση τροφίμων και επιπλέον μια πολύ μεγάλη γκάμα από αναλώσιμα έρχεται να καλύψει κάθε σας ανάγκη προσφέροντας σας την υψηλότερη ποιότητα της αγοράς.

Όμως στην Estia Pack δέν σταματάμε εδώ πάνω στα υλικά συσκευασίας και είδη συσκευασίας τροφίμων.

Επειδή η σωστή συσκευασία τροφίμων εκτός από τα σωστά υλικά θα πρέπει να είναι το μέσο με το οποίο η επιχείρηση σας θα μείνει στο μυαλό των καταναλωτών με στόχο να ψωνίσουν από εσάς ξανά και ξανά, σας δίνουμε τη δυνατότητα με τα έμπειρα στελέχη μας να σχεδιάσετε και να εκτυπώσετε στη συσκευασία σας όποιο σχέδιο ή logo θέλετε, στα χρώματα που θέλετε, ώστε να εκτοξεύσετε τις πωλήσεις σας στο μέγιστο.

Θα μας βρείτε:

Διεύθυνση, 15χλμ Θεσ/κης-Αγ.Βασιλείου (μέσω Πανοράματος) Χορτιάτης

Τηλέφωνο: 2310 35.88.35 Email: info@estiapack.gr

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο