Χάρτινες σακούλες, η κινητή σας διαφήμιση

Κάθε επιχείρηση που θέλει να αυξήσει τις πωλήσεις της και το μερίδιο αγοράς της ξέρει πως το marketing έχει ζωτική σημασία για την επίτευξη αυτού του στόχου. Και το marketing έχει να κάνει με συναισθήματα, με την προσμονή του πελάτη να αποκτήσει τα προϊόντα σας και παράλληλα με την λαχτάρα να ανοίξει την συσκευασία σας.

Το να επενδύσετε στην επιλογή της σωστής συσκευασίας όπως η χάρτινη σακούλα είναι μια κίνηση που θα σας αποφέρει πολύ μεγάλα άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα οφέλη όπως:

-Πρώτα απ όλα η προσήλωση σας στη λεπτομέρεια και στο να προσφέρετε ότι πιο τέλειο ακόμα και στην συσκευασία του τελικού σας προϊόντος θα κάνει τους πελάτες σας να λατρέψουν την εξυπηρέτηση που προσφέρετε και να ψωνίζουν από εσάς ξανά και ξανά.

-Μια όμορφη και προσεγμένη συσκευασία προσελκύει ακόμα πιο πολλούς υποψήφιους πελάτες. Γιατί μην ξεχνάμε πως ένα πρόσωπο που ανοίγει χαρούμενο μια συσκευασία είναι η καλύτερη διαφήμιση που μπορεί να έχει η επιχείρησή σας.

-Είναι αποδεδειγμένο πως οι καταναλωτές όταν δουν κατά μέσο όρο μια σακούλα ενός προιοντος 5-7 φορές, την θυμούνται για πάντα!

Σκεφτείτε λοιπόν πόσο αποδοτική είναι η διαφήμιση σας όταν έχετε μια όμορφη, λειτουργική και πολυτελείας χάρτινη σακούλα την οποία θα βλέπουν όλοι παντού.

Η χάρτινη σακούλα σας λοιπόν είναι πολλά παραπάνω από μια απλή συσκευασία, είναι το μέσον για να διαφημίσετε την επιχείρησή σας με τον πιο αποδοτικό και άμεσο τρόπο στους υποψήφιους πελάτες σας εκτοξεύοντας έτσι τις πωλήσεις σας κατά πολύ.

Στην Estia Pack με την πολυετή μας εμπειρία σας παρέχουμε τις καλύτερες συσκευασίες τροφίμων της αγοράς για την επιχείρησή σας, με τα πιο επιλεγμένα υλικά και την εφαρμογή των κορυφαίων προδιαγραφών ποιότητας.

Για εσάς που έχετε επιχείρηση εστίασης διαθέτουμε χάρτινα κουτιά για πίτσες, φαγητό ή άρτο, γλυκά, που θα σας επιτρέψουν να μεταφέρετε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια τα προϊόντα σας στους πελάτες σας αφήνοντάς τους απόλυτα ικανοποιημένους και ευχαριστημένους.

Χάρτινες σακούλες και χάρτινες τσάντες, μικρές και μεγάλες για να βάζετε τα προϊόντα σας είτε είστε εστιατόριο, φούρνος, ζαχαροπλαστείο ή γενικά οποιαδήποτε επιχείρηση τροφίμων και επιπλέον μια πολύ μεγάλη γκάμα από αναλώσιμα έρχεται να καλύψει κάθε σας ανάγκη προσφέροντας σας την υψηλότερη ποιότητα της αγοράς.

Όμως στην Estia Pack δέν σταματάμε εδώ.

Επειδή η σωστή συσκευασία τροφίμων εκτός από τα σωστά υλικά θα πρέπει να είναι το μέσο με το οποίο η επιχείρηση σας θα μείνει στο μυαλό των καταναλωτών με στόχο να ψωνίσουν από εσάς ξανά και ξανά, σας δίνουμε τη δυνατότητα με τα έμπειρα στελέχη μας να σχεδιάσετε και να εκτυπώσετε στη συσκευασία σας όποιο σχέδιο ή logo θέλετε, στα χρώματα που θέλετε, ώστε να εκτοξεύσετε τις πωλησεις σας στο μέγιστο.

Για υλικά συσκευασίας και είδη συσκευασίας ελάτε στην Estia Pack

Θα μας βρείτε Διεύθυνση: 15χλμ Θεσ/κης-Αγ.Βασιλείου (μέσω Πανοράματος) Χορτιάτης

Τηλέφωνο: 2310 35.88.35 – Email: info@estiapack.gr

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο