Χάρτινες τσάντες τροφίμων, δείτε ποια να επιλέξετε

Τα τρόφιμα είναι από τα πιο σπουδαία αγαθά στη ζωή μας και η σωστή και κυρίως ασφαλή συσκευασία τους παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην επιλογή της από κάθε επιχείρηση τροφίμων. Για το λόγο αυτό οι χάρτινες τσάντες τροφίμων θεωρούνται βασικό συστατικό της επιτυχίας κάθε εταιρίας.

Ας δούμε παρακάτω πώς οι χάρτινες τσάντες τροφίμων είναι η ιδανική λύση για εσάς.

Για επιχειρήσεις εστίασης όπως ψητοπωλεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χάρτινες σακούλες για να συσκευάζετε μέσα τα σάντουιτς σας ξεχωριστά για κάθε σας παραγγελία. Επίσης αν θέλετε να διατηρείτε τη θερμοκρασία του φαγητού σας, και να φτάνει στον πελάτη ζεστό και φρέσκο τότε οι χάρτινες σακούλες με επένδυση αλουμινίου είναι οι καλύτερες για εσάς μια και διατηρούν το φαγητό στη σωστή θερμοκρασία και αφήνουν εσάς και τους πελάτες σας απόλυτα ευχαριστημένους!

Για εσάς που έχετε φούρνο, αρτοζαχαροπλαστείο κλπ, οι χάρτινες τσάντες στις οποίες θα βάζετε μέσα τα ψωμιά σας καθώς και οι μικρές χάρτινες σακούλες για τις πίτες σας, με εκτυπωμένο επάνω το όμορφα σχεδιασμένο logo και την επωνυμία της επιχείρησης σας,θα αποτελέσουν την καλύτερη διαφήμιση για εσάς.

Οι χάρτινες σακούλες τροφίμων όμως είναι άριστη επιλογή για μια μεγάλη γκάμα επαγγελμάτων, όπως για να βάζετε μέσα φρούτα και λαχανικά, ξηρούς καρπούς, φρεσκοκομμένο καφέ, ζαχαρώδη, και πολλά πολλά άλλα που θα αναδείξουν ιδανικά το προϊόν σας και θα αυξήσουν τις πωλήσεις σας.

Η συσκευασία των τροφίμων σας λοιπόν είναι μια πολύ σημαντική υπόθεση και η Estia Pack είναι δίπλα σας για να σας δώσει τις καλύτερες λύσεις σε κάθε σας ανάγκη.

Στην Estia Pack με την πολυετή μας εμπειρία σας παρέχουμε τις καλύτερες συσκευασίες τροφίμων της αγοράς για την επιχείρηση σας, με τα πιο επιλεγμένα υλικά και την εφαρμογή των κορυφαίων προδιαγραφών ποιότητας. Για εσάς που έχετε επιχείρηση εστίασης διαθέτουμε χάρτινα κουτιά για πίτσες, φαγητό ή άρτο, γλυκά, που θα σας επιτρέψουν να μεταφέρετε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια τα προϊόντα σας στους πελάτες σας αφήνοντάς τους απόλυτα ικανοποιημένους και ευχαριστημένους.

Χάρτινες τσάντες τροφίμων για κάθε επαγγελματική κατηγορία εστίασης

Σακούλες πλαστικές και χάρτινες, μικρές και μεγάλες για να βάζετε τα προϊόντα σας είτε είστε εστιατόριο, φούρνος, ζαχαροπλαστείο ή γενικά οποιαδήποτε επιχείρηση τροφίμων και επιπλέον μια πολύ μεγάλη γκάμα από αναλώσιμα έρχεται να καλύψει κάθε σας ανάγκη προσφέροντας σας την υψηλότερη ποιότητα της αγοράς. Όμως στην Estia Pack δέν σταματάμε εδώ. Επειδή η σωστή συσκευασία τροφίμων εκτός από τα σωστά υλικά θα πρέπει να είναι το μέσο με το οποίο η επιχείρηση σας θα μείνει στο μυαλό των καταναλωτών με στόχο να ψωνίσουν από εσάς ξανά και ξανά, σας δίνουμε τη δυνατότητα με τα έμπειρα στελέχη μας να σχεδιάσετε και να εκτυπώσετε στη συσκευασία σας όποιο σχέδιο ή logo θέλετε, στα χρώματα που θέλετε, ώστε να εκτοξεύσετε τις πωλησεις σας στο μέγιστο.

Estia Pack,ο προορισμός σας στα υλικά συσκευασίας και στα είδη συσκευασίας τροφίμων.

Θα μας βρειτε Διεύθυνση: 15χλμ Θεσ/κης-Αγ.Βασιλείου (μέσω Πανοράματος) Χορτιάτης
Τηλέφωνο: 2310 35.88.35 Email: info@estiapack.gr

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο