Χάρτινη σακούλα, μια έξυπνη επιχειρηματική κίνηση. Δείτε γιατί

Ίσως κάποιες φορές έχετε αναρωτηθεί αν είναι δυνατόν μια συσκευασία, μια χάρτινη σακούλα να επηρεάζει την προτίμηση και την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού στην επιχείρηση σας. Η απάντηση είναι ΝΑΙ.

Από την ώρα που θα συσκευάσετε το προϊόν σας, μέχρι την ώρα που θα το δώσετε στον πελάτη σας, η χάρτινη σακούλα που θα επιλέξετε είναι αυτή που θα είναι η τελική εικόνα της επιχείρησης σας, και θα πρέπει να αφήνει πολύ ευχάριστα συναισθήματα στον πελάτη σας.

Μία χάρτινη σακούλα υψηλής ποιότητας όπως αυτές της Estia Pack θα προσθέσει επιπλέον φινέτσα, κομψότητα και πολυτέλεια στην τελική σας συσκευασία, αυξάνοντας έτσι τις πωλήσεις σας, την αποδοτικότητα του brand awareness σας και εν τέλει προσφέροντας μια άριστη αγοραστική εμπειρία στους πελάτες σας.

Οι επιλογές σας πάνω στη χάρτινη σακούλα

Οι επιλογές είναι πολλές καθώς μπορείτε να επιλέξετε απο μια τεράστια γκάμα από γυαλιστερές χάρτινες σακούλες ή τσάντες, ματ, μικρές, μεγάλες, σε όποιο σχήμα θέλετε και με όποιο τύπο κρατήματος. Η τελική χάρτινη σακούλα σας θα πρέπει να συνδυάζει κομψότητα, αντοχή, λειτουργικότητα και ομορφιά χαρίζοντας στους πελάτες σας την τελειότητα του αποτελέσματος που τους αξίζει. Όμως το κέρδος σας είναι διπλό, κι αυτό γιατί εκτος απο την εκτίμηση και αφοσίωση των πελατών σας κερδιζετε και μια μόνιμη διαφήμιση υψηλού επιπέδου μια κι όσο καλύτερη είναι η τελική συσκευασία του προϊόντος σας, τόσο πιο πολλούς πελάτες θα κερδίζετε καθημερινά.

Ξεκάθαρα λοιπόν μια χάρτινη σακούλα ή τσάντα υψηλής ποιότητας είναι σε θέση να πει πολλά για την επιχείρηση σας, την προσήλωση σας στην ποιότητα και την λεπτομέρεια, την εταιρική σας ταυτότητα, και την αξία που έχει για εσάς το να προσφέρετε πάντα το καλύτερο.

Στην Estia Pack με την πολυετή μας εμπειρία σας παρέχουμε τις καλύτερες συσκευασίες τροφίμων της αγοράς για την επιχείρηση σας, με τα πιο επιλεγμένα υλικά και την εφαρμογή των κορυφαίων προδιαγραφών ποιότητας.

Χάρτινη σακούλα για κάθε τύπο επιχείρησης τροφίμων

Για εσάς που έχετε επιχείρηση εστίασης διαθέτουμε χάρτινα κουτιά για πίτσες, φαγητό ή άρτο, γλυκά, που θα σας επιτρέψουν να μεταφέρετε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια τα προϊόντα σας στους πελάτες σας αφήνοντάς τους απόλυτα ικανοποιημένους και ευχαριστημένους.

Σακούλες πλαστικές και χάρτινες τσάντες, μικρές και μεγάλες για να βάζετε τα προϊόντα σας είτε είστε εστιατόριο, φούρνος, ζαχαροπλαστείο ή γενικά οποιαδήποτε επιχείρηση τροφίμων και επιπλέον μια πολύ μεγάλη γκάμα από αναλώσιμα έρχεται να καλύψει κάθε σας ανάγκη προσφέροντας σας την υψηλότερη ποιότητα της αγοράς.

Όμως στην Estia Pack δέν σταματάμε εδώ.

Χάρτινες σακούλες με το δικό σας brand

Επειδή η σωστή συσκευασία τροφίμων εκτός από τα σωστά υλικά θα πρέπει να είναι το μέσο με το οποίο η επιχείρηση σας θα μείνει στο μυαλό των καταναλωτών με στόχο να ψωνίσουν από εσάς ξανά και ξανά, σας δίνουμε τη δυνατότητα με τα έμπειρα στελέχη μας να σχεδιάσετε και να εκτυπώσετε στη συσκευασία σας όποιο σχέδιο ή logo θέλετε, στα χρώματα που θέλετε, ώστε να εκτοξεύσετε τις πωλησεις σας στο μέγιστο.

Θα μας βρείτε Διεύθυνση: 15χλμ Θεσ/κης-Αγ.Βασιλείου (μέσω Πανοράματος) Χορτιάτης

Τηλέφωνο: 2310 35.88.35

Email: info@estiapack.gr

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο