Χαρτοσακούλες για την εστίαση: 4 λόγοι για να τις επιλέξετε

Για εσάς και τους πελάτες σας όταν έχετε μια επιχείρηση εστίασης η τελική συσκευασία του προϊόντος σας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, και επειδή πάντα θέλετε να τους παρέχετε το καλύτερο, οι χαρτοσακούλες της Estia Pack αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή για εσας.

Ας δουμε παρακατω 4 βασικους λογους για να επιλέξετε χαρτοσακούλες από την Estia Pack:

Πρώτα απ’ όλα η χάρτινη σακούλα όταν η επιχείρηση σας είναι ψητοπωλείο διατηρεί τη σωστή θερμοκρασία στα φαγητά σας με αποτέλεσμα ο πελάτης να μένει απόλυτα ευχαριστημένος και να απολαμβάνει το φαγητό του.
Δέυτερον, σας ενισχύει το οικολογικό προφίλ της επιχείρησής σας καθώς οι καταναλωτές γίνονται όλο και πιο ευαισθητοποιημένοι σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον και ανταμείβουν όσες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν στα προϊόντα τους οικολογικές συσκευασιες.
Τρίτον είναι ιδιαίτερα μοντέρνες και οικονομικές και εκτιμώνται στο μέγιστο από τους πελάτες σας.
Και τέταρτον οι χάρτινες σακούλες σας επιτρέπουν να εκτυπώσετε πάνω όποιο σχέδιο και χρώμα θέλετε ώστε να πετύχετε μέγιστο brand awareness.

Η συσκευασία των τροφίμων σας λοιπόν είναι μια πολύ σημαντική υπόθεση και η Estia Pack είναι δίπλα σας για να σας δώσει τις καλύτερες λύσεις σε κάθε σας ανάγκη.

Στην Estia Pack με την πολυετή μας εμπειρία σας παρέχουμε τις καλύτερες συσκευασίες τροφίμων της αγοράς για την επιχείρηση σας, με τα πιο επιλεγμένα υλικά και την εφαρμογή των κορυφαίων προδιαγραφών ποιότητας.

Για εσάς που έχετε επιχείρηση εστίασης διαθέτουμε χάρτινα κουτιά για πίτσες, φαγητό ή άρτο, γλυκά, που θα σας επιτρέψουν να μεταφέρετε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια τα προϊόντα σας στους πελάτες σας αφήνοντάς τους απόλυτα ικανοποιημένους και ευχαριστημένους.

Πλαστικές τσάντες και χάρτινες τσάντες, μικρές και μεγάλες για να βάζετε τα προϊόντα σας είτε είστε εστιατόριο, φούρνος, ζαχαροπλαστείο ή γενικά οποιαδήποτε επιχείρηση τροφίμων και επιπλέον μια πολύ μεγάλη γκάμα από αναλώσιμα έρχεται να καλύψει κάθε σας ανάγκη προσφέροντας σας την υψηλότερη ποιότητα της αγοράς.

Όμως στην Estia pack δέν σταματάμε εδώ. Επειδή η σωστή συσκευασία τροφίμων εκτός από τα σωστά υλικά θα πρέπει να είναι το μέσο με το οποίο η επιχείρηση σας θα μείνει στο μυαλό των καταναλωτών με στόχο να ψωνίσουν από εσάς ξανά και ξανα, σας δίνουμε τη δυνατότητα με τα έμπειρα στελέχη μας να σχεδιάσετε και να εκτυπώσετε στη συσκευασία σας όποιο σχέδιο ή logo θέλετε, στα χρώματα που θέλετε, ώστε να εκτοξεύσετε τις πωλησεις σας στο μέγιστο.

Estia Pack, ο προορισμός σας στις συσκευασιες τροφιμων.

Θα μας βρείτε:
Διεύθυνση: 15χλμ Θεσ/κης-Αγ.Βασιλείου (μέσω Πανοράματος) Χορτιάτης
Τηλέφωνο: 2310 35.88.35, Email: ​info@estiapack.gr

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο