Σακούλες για ηλεκτρονικά καταστήματα

Σακούλες για ηλεκτρονικά καταστήματα

Η συσκευασία είναι ο μόνος τρόπος επικοινωνίας με τους πελάτες όταν λειτουργεί ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Επομένως, η σωστή συσκευασία είναι υποχρεωτική καθώς αποτελούν την πρώτη εντύπωση για την επιχείρησή σας.

Οι αξίες μας, τα πιστεύω μας και η στάση μας απέναντι σε κοινωνικά ή περιβαλλοντικά ζητήματα αντικατοπτρίζονται στον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε τις συσκευασίες μας. Επιλέγοντας συσκευασίες φιλικές προς το περιβάλλον, έχουμε ενσωματώσει την ιδέα της βιωσιμότητας στη νοοτροπία μας.

Το χαρτί είναι -και θα είναι πάντα- η καλύτερη επιλογή για τη συσκευασία, ειδικά όταν η ανάγκη στροφής σε οικολογική λύση είναι σήμερα πιο αναγκαία από ποτέ.

0
+
Happy Clients
0
Years In Business
0
+
Printings
0
+
Cooperation Countries

Είμαστε Estia Pack, Σχεδιάζουμεδημιουργούμεαναπτύσσουμε συσκευασία

Η ESTIA ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1987 στην Θεσσαλονίκη. Ο ιδρυτής της ήταν ο Βασίλειος Κουτλιάς, ο οποίος ειδικεύεται στην εμπορία ειδών συσκευασίας.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Οι προσπάθειές μας επικεντρώνονται στο να εξοπλίζουμε τους πελάτες με προϊόντα αλλά και υπηρεσίες που πληρούν τις ανάγκες τους και συμβάλουν στην επιτυχία τους.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Το έμπειρο προσωπικό μας σε συνδυασμό με τις κορυφαίες τεχνολογίες που έχουμε στη διάθεσή μας, οδηγούν στην δημιουργία καινοτόμων ειδών συσκευασίας.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Η μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, μαζί με τον επαγγελματισμό και την τεχνογνωσία μας, διασφαλίζουν ταχύτητα, ποιότητα και ευελιξία.

Έχουμε πείρα, πάθος και τεχνογνωσία απαραίτητα συστατικά για την επιτυχία σας!