Σχετικά με εμάς

Η τέλεια επιλογή για τα επόμενα σχέδιά σας.

Είμαστε Estia Pack, Σχεδιάζουμεδημιουργούμεαναπτύσσουμε συσκευασία

Η ESTIA ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1987, με έδρα το Χορτιάτη Θεσσαλονίκης και έχοντας ως αντικείμενο την παραγωγή και διάθεση ειδών συσκευασίας.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Οι προσπάθειές μας επικεντρώνονται στο να εξοπλίζουμε τους πελάτες με προϊόντα αλλά και υπηρεσίες που πληρούν τις ανάγκες τους και συμβάλουν στην επιτυχία τους.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Το έμπειρο προσωπικό μας σε συνδυασμό με τις κορυφαίες τεχνολογίες που έχουμε στη διάθεσή μας, οδηγούν στην δημιουργία καινοτόμων ειδών συσκευασίας.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Η μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, μαζί με τον επαγγελματισμό και την τεχνογνωσία μας, διασφαλίζουν ταχύτητα, ποιότητα και ευελιξία.

0
+
Happy Clients
0
Years In Business
0
+
Printings
0
+
Cooperation Countries

Ποιοι Είμαστε

H ESTIA ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1987 στην Θεσσαλονίκη. Ο ιδρυτής της ήταν ο Βασίλειος Κουτλιάς, ο οποίος ειδικευόταν στην εμπορία ειδών συσκευασίας. Το 1999 επέκτεινε τις δραστηριότητές του με την αγορά νέου τυπογραφείου, μετακόμισε σε νέο εργοστάσιο στο Χορτιάτη όπου ειδικεύτηκε στην παραγωγή ειδών συσκευασίας.

Το πάθος και η τεχνογνωσία του εργατικού δυναμικού μας είχε ως αποτέλεσμα την παραγωγή καινοτόμων συσκευασιών και τη δημιουργία μιας σταδιακά αναπτυσσόμενης εταιρείας.

Η Εστία ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό για την ταχύτητα, την αξιοπιστία, την ποιότητα και το γεγονός ότι τα προϊόντα της είναι προσιτά για κάθε εταιρεία. Είναι ο κύριος προμηθευτής ορισμένων από τις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες εταιρείες στον κλάδο τους.

Στόχος της εταιρείας μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας. Επομένως τα προϊόντα μας προσαρμόζονται στις εξειδικευμένες απαιτήσεις του μοναδικού μας πελάτη.

Οι προσπάθειές μας επικεντρώνονται στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών που ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών μας και συμβάλλουν στην επιχειρηματική τους επιτυχία. Αναπτύσσουμε και βελτιώνουμε συνεχώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, με στόχο να είμαστε όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί για να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας.

Η καλύτερη δυνατή λύση επιτυγχάνεται μετά από στενή συνεργασία με τον πελάτη σε όλα τα επίπεδα, προσφέροντας ταυτόχρονα μεγάλη γκάμα προϊόντων συσκευασίας, τα οποία κατασκευάζονται με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες.

Τα υψηλά μας πρότυπα διασφαλίζονται από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών μας, προσθέτοντας την ευελιξία μας και οι φιλικές τιμές μας αποτελούν έναν συνδυασμό που μας κάνει την νούμερο ένα επιλογή σας.

Έχουμε πείρα, πάθος και τεχνογνωσία απαραίτητα συστατικά για την επιτυχία σας!